leveransvillkor

Beställningar
Beställ gärna i god tid, för att underlätta vårt arbete och planering, minst fem arbetsdagar före leverans. Självklart försöker vi hjälpa till med beställningar som sker inom fem dagar före leverans, men det kan då finnas en risk att alla råvaror inte är tillängliga.

Avbokning
Vid avbokning av beställning gäller fem arbetsdagar före leverans, annars debiteras 50 procent av beställningen.

Leveranser
Om inte annat avtalas sker leveranser eller hämtning efter överenskommelse och på uppläggningsfat. Vid varm mat sker leverans i elektriska värmeskåp. Inom Huddinges mittenområde (centrala Huddinge och Tullinge) är det fraktfritt vid minsta beställning av 1 000 kronor. Är det utanför detta område eller under 1 000 kronor tillkommer det en leveransavgift. Det går givetvis bra att hämta beställningen vid vår restaurang efter överenskommelse. Kontakta oss för mera information och kostnadsförslag gällande leverans.

Betalningsvillkor
Betalning av beställningen sker vid leverans eller mot faktura med betalningsvillkor på 10 dagar. Vid betalning med faktura under 1 000 kronor tillkommer en administrativavgift på 25 kronor om inte annat avtalas. Om fakturering sker vi epost tillkommer ingen administrativavgift.Vi reserverar oss för sortiment- och prisförändringar.

Moms
Alla priser i catering menyn är inklusive lagstadgad moms.